Termékek

Értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy webáruházunk ünnepi nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

2019. december 16. hétfő 12 óraMegrendelések fogadásának utolsó napja
2019. december 16. – 2020. január 6.Webáruházunk Zárva

2020. január 7. kedd

Nyitás

 

2020 -ban már egy megújult és funkciókban is kibővített webáruházzal várjuk vissza Önöket!


 

Bemutatkozás
 
Az I-COM Kft. 2000 tavaszán alakult, 100%-ban magyar tulajdonú kisvállalkozás. Tevékenysége felöleli a papíráru, írószer, irodaszer, irodatechnika, számítástechnikai kellékek, vizuáltechnikai eszközök, nyomtatványok értékesítésének teljes körét, létesítmény üzemeltetéssel kapcsolatos termékeket, azaz közel 40 ezer terméket, valamint a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását.

Nevünk I-COM, azaz irodakommunikáció. Ez egy első üzenet a külvilágnak, amellyel azt szeretnénk sugallni, hogy nem csupán mint kereskedők kívánunk kapcsolatban állni a vevőkkel, hanem tartós, korrekt, testre szabott szolgáltatások biztosításával partneri kapcsolatot igyekszünk kialakítani. E kapcsolat lényege: a minőség, a költség- és időmegtakarítás.

Az I-COM Kft. minden képviselője nem csak vallja, de a mindennapokban alkalmazza is, hogy csakis partnereink felkészültsége által lehetünk igazán jók és versenyképesek a piacon.
Partnereink elképzeléseinek és munkatársaink évtizedes tapasztalatának közös gyümölcse ennek tudatos alkalmazása.

Az I-COM Kft. számára fontos a magyar termékek minél szélesebb körben történő megismertetése, valamint nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát megoldások népszerűsítésére.

Cégünk a szolgáltatásainak mindegyikére teljes körű garanciát vállal.

Az I-COM Kft. EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszere garantálja társaságunk folyamatosan magas szintű tevékenységét.
 
 
I-COM  Iroda-Kommunikáció Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1044 Budapest, Ezred utca 2..; cégjegyzékszám:01-09-686858 ; adószáma: 11991425-2-41; képviselik: Szabó Zsolt és Szabó Norbert ügyvezető igazgatók önállóan

 

 

Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be

Top Termékek
Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy" Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal" Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Genotherm, lefűzhető, A4, 50 mikron, narancsos felület, VICTORIA Genotherm, lefűzhető, A4, 50 mikron, narancsos felület, VICTORIA
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!